Μοιράζουν... μετοχές οι Πάκερς

Για πρώτη φορά από το 1997, οι Γκριν Μπέι Πάκερς πραγματοποίησαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και οι κάτοικοι της πόλης έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά την αγαπημένη τους ομάδα.

Άλλωστε, οι κάτοχοι του Super Bowl έχουν ήδη διαθέσει τις υπόλοιπες μετοχές τους στους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο τα έσοδα και τα έξοδα των Πάκερς. Μία αναδιαμόρφωση του Lambeau Field προκάλεσε την σπάνια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού

όλα τα χρήματα θα επενδυθούν στην βελτίωση του γηπέδου της ομάδας.

Μέσα στα πρώτα 11 λεπτά της διαδικασίας υποβλήθηκαν... 1.600 αιτήσεις περί απόκτησης μετοχών, αν και η καθεμία από αυτές στοίχιζε 250 δολάρια. Σε... είκοσι λεπτά οι μετοχές εξαντλήθηκαν.

Το αρνητικό για τους νέους... συνιδιοκτήτες των Πάκερς είναι πως δεν θα μπορούν να στοιχηματίσουν πάλι σε αγώνα NFL, αφού αυτό απαγορεύεται στους ιδιοκτήτες ομάδων της λίγκας.

Ο ίδιος ο σύλλογος έχει φθάσει στο 12-0 στο φετινό πρωτάθλημα και θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Super Bowl. Αν συμβεί αυτό, τότε οι Πάκερς θα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές για δεύτερο διαδοχικό έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα