Μοιραίος ο Παπαδόπουλος για Σάλκε

18:41 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σε πέναλτι υπέπεσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ άφησε και την ομάδα του με δέκα παίκτες, στην ήττα της Σάλκε με 2-1 από τη Φράιμπουργκ.

Την πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε η Φράιμπουργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 της Σάλκε στο «Μάγκε Σόλαρ Στάντιον» και έτσι βρέθηκε στις θέσεις των μπαράζ παραμονής, παραμένοντας ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Στο 18’ ο Φράις άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο 66’ να υποπίπτει σε πέναλτι και να δίνει το δικαίωμα στη Φράιμπουργκ

να κάνει το 2-0 με τέρμα του Καλιγκιούρι.

Οι «μπλε» μπήκαν και πάλι στην αναμέτρηση, με τον Πούκι να μειώνει στο 72’. Ωστόσο, ο Έλληνας αμυντικός, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 88’ μειώνοντας τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα για τη Σάλκε.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιαγκνέ, Χεν, Χίνκελ (46’ Λουμπ), Φλουμ, Μακιάντι, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Ρόσενθαλ (87’ Γκίντερ), Φράις (79’ Ρέισινγκερ)
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χιέβεντες (53’ Χόλτμπι), Παπαδόπουλος, Ματίπ, Εσκουδέρο, Χέγκερ, Τζόουνς, Ομπάσι, Ραούλ (71’ Πούκι), Ντράξλερ (46’ Χουράδο), Μαρικά

Keywords
Τυχαία Θέματα