Μοιραίος ο Μαρκάκης

Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις επικράτησαν των Μπάλτιμορ Όριολς με 5-4 στο δωδέκατο inning, ενώ ο Νικ Μαρκάκης αποκλείστηκε τελευταίος για τους εκπρόσωπους της Βαλτιμόρης.

Ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα ο Μαρκάκης, αλλά κόντρα στους Νεοϋρκέζους είχε πάλι 0/4 hits. Μάλιστα ο Mariano Rivera πήρε το save σε βάρος του στο τρίτο extra inning με το δεύτερό του strikeout.

Οι Derek Jeter και J.J. Hardy «έγραψαν» home runs για τις ομάδες τους, αλλά ο Wei-Yin Chen

παραχώρησε τρία runs στο έκτο inning, τα οποία μετέτρεψαν το αρχικό 4-1 των Όριολς σε 4-4. Στο δωδέκατο inning o Raul Ibanez πέτυχε το νικητήριο double με δύο συμπαίκτες του στις βάσεις και δύο outs.

Χωρίς τον αναπληρωματικό τους catcher, Τζορτζ Κοταρά, οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 7-4 τους Σικάγο Καμπς και σημείωσαν την τρίτη τους φετινή νίκη. Άλλωστε ο Paul Maholm δέχθηκε πέντε runs στο πρώτο inning με τον Alex Rodriguez να πετυχαίνει τριπλό home και ακολούθησε με άλλο home run o Jonathan Lucroy στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης, οπότε ο Chris Narveson έκανε εύκολα το ατομικό 1-0. Στο τέλος απαιτήθηκε το πρώτο save του Francisco Rodriguez, για να «κλείσει» ο αγώνας.

Την πρώτη τους ήττα υπέστησαν οι Νιου Γιορκ Μετς στο 6-2 από τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, οι οποίοι ευνοήθηκαν από το home run του Ian Desmond στο πρώτο inning. Με πέντε «καθαρά» innings χρεώθηκε τη νίκη ο Ross Detwiler.

Στο πρώτο του παιχνίδι σαν βασικός pitcher, o Neftali Feliz άντεξε επτά innings και οδήγησε τους Τέξας Ρέιντζερς στο 1-0 επί των Σιάτλ Μάρινερς. Ο πρώην closer pitcher επικράτησε οριακά του Blake Beavan, ο οποίος αποτέλεσε τον pitcher των Μάρινερς.

Νέα home runs για τους Carlos Beltran και David Freese στο 3-1 των Σέιντ Λούις Κάρντιαλς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Για πρώτη φορά από το 2008, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ξεκίνησαν την σεζόν με ρεκόρ νικών-ηττών, 5-1, ύστερα από την επικράτηση τους στο Σινσινάτι. Ο Kyle Lohse (2-0) χρεώθηκε τη νίκη και ο Jason Motte το save (δεύτερο).

Με home run του 39χρονου Chipper Jones στο πρώτο του παιχνίδι μετά από τραυματισμό, οι Ατλάντα Μπρέιβς επικράτησαν εκτός έδρας με 6-4 των Χιούστον Άστρος. Εκτός γηπέδου έστειλε τη μπάλα και ο rookie Tyler Pastornicky στην παρθενική φετινή νίκη των «γενναίων».

Μείωσαν στο τέλος οι Μπόστον Ρεντ Σοξ, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 7-3 από τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Το μοναδικό home run της αναμέτρησης ήταν από τον Edwin Encarnacion, ενώ ο Kyle Drabek «άρπαξε» τη νίκη στο πρώτο του παιχνίδι από τον περασμένο Ιούνιο.

Σε εξέλιξη είναι οι δύο τελευταίοι αγώνες του σημερινού προγράμματος, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Όκλαντ Αθλέτικς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Επίσης ολοκληρώθηκαν δύο παιχνίδια νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα