Μιράλης: «Σημαντική η απόκρουση του Καραμπέτσου»

Ο πολίστας της Χίου θεωρεί την απόκρουση του Φίλιππα Καραμπέτσου στο τρίτο οκτάλεπτο, στο πέναλτι του Πεϊσό ως το καθοριστικό σημείο του αγώνα.

«Θεωρώ ότι είμαστε αποτελεσματικοί σήμερα. Ειδικά σε κάποια καλά σούτ που είχαμε. Κομβικό σημείο ήταν η απόκρουση του Καραμπέτσου στο πέναλτι των Γάλλων, εκεί που είμαστε πίσω στο σκορ. Εκεί γύρισε η ψυχολογία και μετά είχαμε πολύ καλές επιθέσεις. Και έτσι πήραμε την νίκη», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος περιφερειακός της Χίου.

Και συμπλήρωσε: «Δυο λάθη που κάναμε μας στοίχησαν στο τρίτο οκτάλεπτο και οι Γάλλοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Οι Γάλλοι

είναι καλή ομάδα. Ευτυχώς ο Καραμπέτσος έπιασε το πέναλτι και δεν έφυγαν με δυο γκολ μπροστά γιατί μετά τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα».

Σε ερώτηση για τα δυο πέναλτι που εκτέλεσε, σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, που έχασε πέναλτι, αν «έκαιγε» η μπάλα: «Στις φάσεις των δυο πέναλτι που εκτέλεσα, δεν είχα κανένα άγχος, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όλοι οι παίκτες χάνουν πέναλτι. Κοιτάς το επόμενο παιχνίδι αν έχεις μια άτυχη στιγμή».

Για τον κόσμο που ήταν στην πισίνα: «Θεωρώ ότι ήταν μοναδικός. Τέτοια ατμόσφαιρα είχαμε στο Πανιώνιο, στα πολύ σημαντικά παιχνίδια, Πολύ σημαντική η συμπαράσταση του κόσμου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με μια ομάδα από την Τουρκία, πιστεύω ότι αύριο θα κερδίσουμε εύκολα την Ένκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα