Μινώταυρος - ΠΑΟ Κρουσσώνα 1-2

Μεγάλη νίκη (1-2) πήρε ο ΠΑΟ Κρουσσώνας μέσα στις Μουρνιές, αφού παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να το ανατρέψει και να φύγει με τη νίκη.

Στο 15' ο Μιχάκης κέρδισε πέναλτι, και ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Μινώταυρο. Στην ίδια φάση ο Χωραφάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, κάνοντας το έργο της ομάδας του ακόμα πιο δύσκολο.

Στο 90' όμως ο Κουράκης, μετά από ασίστ του Σατλαπίδα, ισοφάρισε το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα, και ενώ όλοι νόμιζαν πως η ισοπαλία

θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Σαλταπίδας βγήκε τετ-α-τετ με τον Συροκάκη και δεν λάθεψε, δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης, Πατεράκης, Μαρινάκης, Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης, Μιχάκης (82’ Κουνέτας), Καλαϊτζάκης (92’ Καράκης), Δημούσης, Ψαράκης.

ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Κάββαλος (58’ Οικονόμου), Λυκούδης, Κουράκης, Κομπογεννητάκης, Μακατουνάκης, Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος, Μπέρκης (70’ Κελεσιάδης), Μαμουλάκης, Βατσινάς (15’ Γιαννακουδάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα