Μίλησε η... παράδοση στο Ντάλας

07:41 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Από το 2003 είναι αήττητοι εντός έδρας οι Ντάλας Σταρς κόντρα στους Μινεσότα Ουάιλντ και συνέχισαν απόψε (ξημερώματα 05/02) το σερί τους, έστω μέσα από τα πέναλτι.

Ο Jamie Benn πέτυχε το νικητήριο γκολ στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, ενώ ο Kari Lehtonen σταμάτησε τα υπόλοιπα σουτ και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1, ενώ ο Loui Eriksson είχε επίσης πετυχημένη εκτέλεση στα πέναλτι, αλλά το δικό του γκολ

ανταποδόθηκε από τον Matt Cullen.

Πλέον οι Σταρς έχουν ρεκόρ 11-0-4 κόντρα στους Ουάιλντ από τις 21 Μαρτίου του 2003! Στο μεταξύ, στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ο Kyle Brodziak πέτυχε γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Mike Ribeiro είχε ανοίξει το σκορ για τα «αστέρια» στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Μετά το γκολ του Benn και τις αποκρούσεις του Lehtonen, πάντως, ο σύλλογος του Ντάλας άθροισε 56 βαθμούς, ενώ αυτός της Μινεσότα βρέθηκε στους 58. Οι δύο ομάδες της δυτικής περιφέρειας του NHL διατηρούν την ένατη και όγδοη θέση της κατάταξης της Δύσης, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα