Μηλιωρίδης: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ένιωσαν τον βιασμό»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης εμφανίστηκε αγανακτισμένος με τη διαιτησία του Γιάχου.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103.fm» μίλησε ο Μηλιωρίδης και δεν δίστασε να τονίσει ότι κάποιοι δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να τερματίσει πρώτος στα play off.

Για το αν παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων όπως είπε ο Βρύζας: «Φυσικά. Δεν το βλέπετε; Δε βλέπετε τι γίνεται; Ότι και να κάνουμε, όσο τίμιοι και να θέλουμε να είμαστε, δε μας αφήνουν. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει να πάει με τη νόμιμη οδό η οποία όπως φαίνεται είναι οδός για τους βλάκες. Η αγανάκτηση περισσεύει. Δε μου βγαίνει κάτι. Να ζητήσω συγγνώμη; Δεν ξέρω. Και η δική μου αγανάκτηση είναι στο αποκορύφωμα. Η κάθαρση της ΕΠΟ και τη ΚΕΔ είναι μέχρι εκεί που συμφέρει αυτούς. Αν τους αγγίζει αυτούς δεν υπάρχει κάθαρση.

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ: «Συζητήσαμε μεταξύ μας να βγάλουμε αυτήν την ανακοίνωση. Εκφράζει τα εκατομμύρια των φίλων του ΠΑΟΚ που έβλεπε το παιχνίδι από την τηλεόραση και αισθάνθηκαν τον βιασμό. Εγώ αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι την ίδια αγανάκτηση. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Όχι σαν τον κ. Σπάθα, που για πέντε αγωνιστικές δεν ήταν τους πίνακες και σφύριξε ξανά μετά και μάλιστα και τελικό κυπέλλου».

Για τη φάση του πέναλτι που δε δόθηκε: «Εγώ ήμουν ακριβώς μπροστά, αν το έχει πιάσει ο φακός ο Γιάχος κοιτάει τον βοηθό στα μάτια και ο βοηθός τον Γιάχο. Περιμένουν και οι δύο να κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την ενοχή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα