Μιλανέζικο ενδιαφέρον για Πογκμπά

04:21 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σύμφωνα με σημερινά (06/01) δημοσιεύματα αγγλικής ιστοσελίδας, ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον των Ίντερ και Μίλαν!

Ο 19χρονος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της νέας γενιάς, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμα την φανέλα βασικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, πριν λίγες εβδομάδες υποστήριξε ότι ο πρώτος του στόχος είναι η καθιέρωση στην τωρινή του ομάδα, αλλά προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα.

Πλέον, η Ίντερ και η Μίλαν φαίνεται πως προσεγγίζουν την περίπτωση του Πογκμπά

και φυσικά δεν ενδιαφέρονται για προσωρινή του απόκτηση μέσω δανεισμού, αλλά για μόνιμη μεταγραφή. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος δεν θα μπορεί να απαιτήσει αποζημίωση, πέρα της υποχρεωτικής που προβλέπεται από την FIFA για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες, αφού το συμβόλαιο του νεαρού άσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Προφανώς, οι δύο ιταλικοί σύλλογοι μπορούν να προσφέρουν καλύτερο ετήσιο μισθό στον παίκτη που ξεκίνησε από την Χάβρη, ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα να υποσχεθούν περισσότερες παρουσίες στην πρώτη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρεί τον πρώτο λόγο, αφού ο Πογκμπά φαίνεται διατεθειμένος να ακούσει κάποια προσφορά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα