Μιχαλόπουλος: «Χρειάζεται σύμπνοια και συστράτευση»

Ενωτικός, σχολιάζοντας τις αντιπαραθέσεις στη διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, εμφανίστηκε σήμερα (24/05) ο πρώην πρόεδρος αυτής, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Μιχαλόπουλος επισημαίνει ότι απαιτείται διοικητική ηρεμία, συστράτευση δυνάμεων από την ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου, σύμπνοια, συνεργασία, ενότητα και αγώνας, χωρίς αντιπαραθέσεις, προκειμένου να προχωρήσει το κρητικό συγκρότημα.

Παράλληλα

τονίζει ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του να του ζητήσει τη γνώμη του για την εξέταση του φακέλου της κρητικής ομάδας την περασμένη Τρίτη (22/05) σε πρώτο βαθμό, παρʼ ότι ο ίδιος ήταν υπεύθυνος αδειοδότησης της ΠΑΕ μέχρι και της Γενική Συνέλευση της 2ας Μαΐου.

Το μήνυμα του Χρήστου Μιχαλόπουλου αναφέρει αναλυτικά:

«Στον ΟΦΗ απαιτείται αμέσως να επέλθει διοικητική ηρεμία. Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, είναι ώρα ενότητας και αγώνα. Επιβάλλεται συστράτευση ευρύτερων δυνάμεων από την οικογένεια του ΟΦΗ. Σύμπνοια κ συνεργασία. Ο Πρόεδρος έχει την ευθύνη να κρατήσει το τιμόνι γερά, κάτι που δεν φαίνεται δυστυχώς από την αδυναμία να συγκροτηθεί πλήρες Δ.Σ. από την 2.5.2012. Αναφορικά με την καυτή θέση του Υπεύθυνου Αδειοδότησης την κατείχα για 3 χρόνια, μέχρι και την 2.5 ημέρα της Γ.Σ. Και όμως, ΟΥΔΕΙΣ μου τηλεφώνησε έστω, για την κρίσιμη συνεδρίαση της Α/θμιας Επιτροπής να συνεισφέρω έστω την γνώμη μου. Δεν εκφράζω προσωπικό παράπονο. Αντίθετα τεκμηριώνω την έλλειψη σύμπνοιας και της συστράτευσης. Και αυτό ΔΕΝ είναι καλός οιωνός».

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα