Μεταγραφή και φιλικά στα Χανιά

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Χανίων για την περίοδο του Ιανουαρίου άρχισε να υλοποιείται, καθώς αποκτήθηκε μια νέα παίκτρια.

Ο λόγος για την Μαριλένα Τρουλάκη, η οποία αγωνιζόταν στις Αρτέμιδες ως επιθετικός και είχε την ευκαιρία να παίξει το πρώτο της παιχνίδι με τη φανέλα των Χανίων την Πέμπτη (29/12) στο φιλικό που έδωσε η ομάδα των «μπλε» κοριτσιών για καλό σκοπό.

Ο προπονητής των Χανίων, Μάνος Βεργανελάκης, είχε την ευκαιρία να δει και άλλες νεαρές παίκτριες, όπως την Μπελώνη, η οποία προέρχεται από την Ακαδημία

και αρχίζει σταδιακά να μπαίνει στο ρυθμό της πρώτης ομάδας.

Ωστόσο, η Μαρία Μαυροματίδη, η οποία εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω τραυματισμού, έχει αρχίσει σταδιακά το τρέξιμο και μετράει αντίστροφα, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ακόμα, τα Χανιά σε συνεργασία με τη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη θα πραγματοποιήσουν δύο φιλικά παιχνίδια, το πρώτο στις 4 Ιανουαρίου στο «Μαρτινέγκο» και το δεύτερο στις 8 Ιανουαρίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, προκειμένου τα νεαρά κορίτσια να έχουν χρόνο συμμετοχής, καθώς και για να προετοιμαστούν οι παίκτριες και των δύο ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα