Μεγάλη συμμετοχή στο 3on3 της ΕΟΚ

Με την παρουσία συνολικά 408 παιδιών (334 αγόρια και 64 κορίτσια) διεξήχθη σε Κω και Ωραιόκαστρο το τουρνουά 3on3 της ΕΟΚ.

Στο νησί του Ιπποκράτη νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Χατζηπηλιώτης (Δημοτικό) και Βασίλης Χατζησταμάτης (Γυμνάσιο, Λύκειο) και στο διαγωνισμό τριών πόντων επικράτησαν οι Γιάννης Χατζηπηλιώτης (Δημοτικό) κι επίσης ο Βασίλης Χατζησταμάτης (Γυμνάσιο, Λύκειο). Παρόντες ήταν και οι προπονητές κλιμακίων Δημήτρης Τζουμάκας και Γιάννης Παπούλης, ενώ

τις απονομές έκαναν οι εκπρόσωποι του δήμου, Γιάννης Καπερώνης και Γιώργος Ανδρογιώργης, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αθλητικών σωματείων Α.Σ. Ιπποκράτης, Α.Ε. Δικαίου και Ηρακλής 2000.

Στο Ωραιόκαστρο νικητής στις ελεύθερες βολές ήταν ο Παναγιώτης Σουλούκος και στα τρίποντα ο Αριστοτέλης Μερτζανόπουλος. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάνδος, ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου Χαράλαμπος Παπακώστας και ο πρόεδρος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Ιωάννης Φωτιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα