Μεγάλη κλήρωση της εταιρίας αθλητικών ειδών GEMS!

23:11 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η GEMS είναι ο official sports equipment partner του Nescafe Frappe Students Cup. Η κορυφαία ιταλική εταιρία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 1 της αγοράς της γειτονικής χώρας σε πωλήσεις στο χώρο του mini football, προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση για να αναδείξει την ενέργεία της να συνδέσει

το όνομά της με την μεγάλη φοιτητική διοργάνωση του Nescafe Frappe Students Cup.

Μπορεί η διοργάνωση να διεξάγεται για πρώτη χρονιά στο χώρο του 8x8, όμως ήδη έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στους 2500 παίχτες που αγωνίζονται και η παρακαταθήκη για του χρόνου είναι βαριά!! Ένας νέος θεσμός χτίζεται και εκτός του μεγάλου χορηγού Nescafe Frappe, η GEMS παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο σ’αυτό! 5 ομάδες λοιπόν κληρώθηκαν λοιπόν και θα ντυθούν εντελώς δωρεάν από τη GEMS και οι ομάδες αυτές είναι η Beauty Free, τα Ντρόγκια, οι Αριθμολάγνοι, η Sivitana Club και οι Κουφοί Αετοί. Στα αγωνιστικά θέματα, ήδη αναρτήθηκαν στο site και οι πρώτες 2 αγωνιστικές της πόλης της Πάτρας που συμμετέχει με 20 ομάδες ανώ αμέσως μετά το Πάσχα σε πλήρεις ρυθμούς μπαίνουν και τα Χανιά και η Κομοτηνή!

Αυτά αμέσως μετά τις πόλεις που κατά σειρά ξεκίνησαν τους αγώνες τους και είναι η Αθήνα, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα κ.ά. Κάθε πόλη απλούστατα ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα και αυτό οφείλεται στις διαφορετικές ημερομηνίες εξεταστικής αλλά και σε άλλες ιδιαιτερότητες (όπως τα ποσοστά φοιτητών που κατάγονται από αλλού και φεύγουν κτλ).

Το paixnidi zwntanevei_ ...λοιπόν όπως λέει και ο μεγάλος χορηγός και το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από τo onsports.gr που είναι Υπερήφανος Χορηγός Επικοικοινωνίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα