Με τον κόσμο για τη νίκη η Δόξα

Κάλεσμα στον κόσμο, να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2, κάνει η διοίκηση της Δόξας.

Οι διοικούντες το λευκαδίτικο σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση, εν όψει της σαββατιάτικης (29/10) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών, με την οποία καλούν τους φιλάθλους να πάρουν μέρος σε ακόμα μία γιορτή του συγκροτήματος του Νίκου Βουρνά, ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Η ανακοίνωση: «Την πιο κοντινή σε απόσταση ομάδα της Α2, τον ιστορικό Απόλλωνα της Πάτρας, αντιμετωπίζει η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η πατρινή ομάδα προηγείται στη

βαθμολογία, μαζί με τους Ίκαρους Σερρών, έχοντας κερδίσει στην Πάτρα την ΑΕΚ (81-70) και το Λαύριο (74-70) και εκτός έδρας τον Πιερικό (77-96) και την ΑΕΚ Άργους (55-82).

Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αντίπαλοι με τον Απόλλωνα σε επίσημο παιχνίδι (παρά μόνο με την εφηβική ομάδα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1992), μόνο σε φιλικά παιχνίδια, με πρόσφατα τα δύο φετινά σε Λευκάδα (70-55) και Πάτρα (61-71). Ο Απόλλωνας έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, με συμμετοχές στην Α1 και την Α2. H διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους σε ακόμα μία γιορτή και με τη συμπαράστασή τους να βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα