Με σύμμαχο την παράδοση η Λαμία

22:36 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Λαμία θέλει να διατηρήσει την παράδοση της τελευταίας 4ετίας, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στο Χαλκιοπούλειο.

Μία εβδομάδα προτού ταξιδέψει στο Βέλγιο για το ματς του CEV Cup με την Κνακ Ροζελάρε, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

στο Χαλκιοπούλειο (4/1, 19.00).

Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο νίκες στην έδρα τους την τελευταία 4ετία και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να διατηρήσουν την παράδοση.
Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος μετά από 6 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του..

«Είναι περίεργα τα συναισθήματα γιατί ήμουν πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, ήμουν οπαδός της ομάδας και έχω ζήσει πολύ έντονες στιγμές», παραδέχθηκε ο έμπειρος κεντρικός αλλά όπως ξεκαθάρισε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την Λαμία. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Εκτός απροόπτου, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει μετά από καιρό στη διάθεσή του τον Πέταρ Τσούροβιτς, που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον καρπό.

«Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με μια νεανική και ενθουσιώδη ομάδα, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: «Ξέρω επίσης ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει στην Λαμία, αλλά η βαθμολογική μας θέσης μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο για να κερδίσουμε αυτό το ματς και ξεκινήσουμε τη χρονιά με μία σημαντική νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα