Με στόχο τους βαθμούς ο ΠΑΟ

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Παμβοχαϊκό, ελπίζοντας σε βαθμολογική «ανάσα».

Σε δύσκολη θέση παραμένει όσο δεν… κερδίζει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στο κλειστό του Μετς την ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Παμβοχαϊκό (21/1, 19.00).

Οι γηπεδούχοι όλη την εβδομάδα αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον Ψάρρα (λόγω ίωσης ξεκίνησε προπονήσεις από την Πέμπτη) κι όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Καζάζης: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, ένα καλό

σύνολο αλλά και με πολύ καλές μονάδες. Εμείς προσπαθούμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε καλύτερη βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση. Το παιχνίδι της Σύρου μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, αφού αγγίξαμε το τρίποντο, αλλά πήραμε ένα βαθμό τελικά, ωστόσο η εμφάνισή μας έστειλε θετικά μηνύματα».

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν κι αυτοί αρκετά προβλήματα λόγω ίωσης, αλλά ο Νίκος Ζαλμάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον καινούργιο ΠΑΟ. Δεν υπάρχει καμία σχέση με το ματς του α' γύρου και δεν μας ξεγελά καθόλου η βαθμολογική τους θέση αυτή τη στιγμή όπως τόνισα και στα παιδιά. Θα είναι πολύ σκληρό ματς αφού κι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη για βαθμούς. Εάν εμείς κρατήσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν, κυρίως την καλή υποδοχή, και αποτελεσματικότητα στην επίθεση θα έχουμε τύχη. Είναι το παιχνίδι που σημαίνει πολλά, αφού αν νικήσουμε είμαστε στην 8άδα και πιο άνετοι και πιο άνετοι για την συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα