Με προσκλήσεις οι θεατές

21:32 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μεταξύ συγγενών και φίλων ένας ακομη τελικός Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού αφού με προσκλήσεις και ταυτότητες θα μπουν οι θεατές στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην Πρέβεζα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και αποφασίστηκε ότι θα διατεθούν 30 προσκλήσεις στο δήμο Πρέβεζας, 25 στην περιφέρεια και από 20 στους φίλους των δύο ομάδων, 15 σε συγγενείς αθλητριών και μελών των προπονητικών επιτελείων των δύο ομάδων και από 5 σε μέλη των διοικήσεων των δύο συλλόγων.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα μοιραστούν σε σχολεία της Πρέβεζας και αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Όλες οι προσκλήσεις είναι προσωπικές και ονομαστικές, θα αναγράφουν τον αριθμό ταυτότητας του κατόχου και δεν μεταβιβάζονται, ενώ είναι αριθμημένες και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη θέση στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου. Οι προσκλήσεις θα σταλούν στη ΓΑΔΑ για έλεγχο και ύστερα στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας για να σφραγιστούν. Η παράδοσή τους στους κατόχους θα γίνει στην Πρέβεζα, ενώ η προσέλευση στο γήπεδο θα αρχίσει από τις 16:00. Κατά την προσέλευση στο γήπεδο θα υπάρχουν τέσσερα σημεία σωματικού ελέγχου και ταυτοποίησης, ενώ δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην εγκατάσταση σε αυτοκίνητα, εκτός από 30 διαπιστευμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα