Με... οδηγό τον Reimer οι Λιφς

Οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς επικράτησαν με 3-1 των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ έχοντας έναν καταπληκτικό James Reimer στην σύνθεσή τους.

Ο τερματοφύλακας του καναδικού συλλόγου ολοκλήρωσε το ματς με 34 αποκρούσεις και διασφάλισε την διακοπή αρνητικού σερί πέντε αγώνων της ομάδας του. Αυτό που δεν εξασφάλισε, όμως, ήταν το shutout, αφού νικήθηκε από τον Martin St. Louis, 26 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Προγενέστερα οι John-Michael Liles,

Joey Crabb και Jake Gardiner είχαν φτάσει το σκορ στο 3-0, ενώ ο Matthew Lomardi είχε δύο ασίστ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Λιφς σε ισάριθμα παιχνίδια με τους «μπολτς» φέτος.

Ο αριστερός επιθετικός των Μέοπλ Λιφς, Nikolai Kulemin, έμεινε εκτός με σπασμένο δάχτυλο και ενδέχεται να χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Παράλληλα, οι «κεραυνοί» έχασαν για δεύτερη φορά στα πρώτα τους τρία ματς σε σειρά επτά εντός έδρας αγώνων.

Πλέον, η ομάδα του Τορόντο έχει εβδομήντα βαθμούς, ενώ αυτή της Τάμπα έμεινε στους 71. Εν τω μεταξύ, η προνομιούχα όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL βρίσκεται στους 78 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα