Με μια άλλη 13άδα στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική

Με νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική για το ματς με την Τουρκία, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Δεληγιάννης και Γαλανίδης κάτω από τα γκολπόστ αντί Καραμπέτσου και Τσαλκάνη, που ήταν στο ευρωπαϊκό, με τρεις φουνταριστούς πάλι, τους Γιώργο Αφρουδάκη, Κώστα Μουρίκη και Μάνθο Βουλγαράκη, χωρίς το δίδυμο Ντόσκα – Θεοδωρόπουλο και χωρίς τον αρχηγό Χρήστο Αφρουδάκη αλλά με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τους νεότερους Βλαχόπουλο και Γούνα θα ταξιδέψει αύριο

για την Κωνσταντινούπολη η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 6 μ.μ. την Τουρκία στο προτελευταίο παιχνίδι του World League, με τον Ντράγκαν Άντριτς να επιθυμεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμα το τεχνικό τιμ, Ντράγκαν Άντριτς και ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος και ο μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει Αθήνα το Σάββατο στις 9.30 μ.μ.

Την επομένη φτάνει στην Αθήνα η αποστολή της Ρουμανίας για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (20/3) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά (20.00) με το οποίο και ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Ομίλου μας στο Γουόρλντ Λιγκ.

Την Δευτέρα οι δύο ομάδες θα προπονηθούν (Πειραιάς) στις 11.30 (Ελλάδα), 12.30 (Ρουμανία) και 20.30 (μαζί), ενώ την Τρίτη στις 12.30 (Ελλάδα) και 13.30 (Ρουμανία).

Στις 21 Μαρτίου η Εθνική ομάδα θα μεταβεί στο Βελιγράδι για 3ήμερη προετοιμασία με την Σερβία, εν όψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό τουρνουά (Έντμοντον, 1-8 Απριλίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα