Με φόρα για το νταμπλ η Ορμή!

18:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά τη στέψη ως Κυπελλούχος, η Ορμή επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου με 30-22 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ, στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 10 Μαρτίου στα Γιαννιτσά.

Αποστολή στην Πάτρα: Έφη Χρυσανθοπούλου

«Μαχητικός» ο Μέγα Αλέξανδρος στο πρώτο ημίχρονο, «φόρτσαρε» η Ορμή στο δεύτερο! Η πατρινή ομάδα, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τις Στανκούτε και Βαφειάδου, επιβλήθηκε του Μέγα Αλέξανδρου με 30-22 και έχει σαφές προβάδισμα

για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Γιαννιτσών θα πρέπει να κερδίσει στον επαναληπτικό που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου με εννέα γκολ για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Η πατρινή ομάδα, αν και είχε το προβάδισμα στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, δεν είχε παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τις φιλοξενούμενες που το «πάλεψαν» όσο μπορούσαν.

Για τις «λέαινες» ξεχώρισε η Βαφειάδου ενώ για τις φιλοξενούμενες, η Χατζηπαρασίδου ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά.

Τα 10λεπτα: 6-5, 11-8, 16-13 (ημ.), 20-16, 25-20, 30-22.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα:

Καλησπέρα σας από το κλειστό στάδιο της Πάτρας, «Δημ. Τόφαλος», όπου πραγματοποιείται ο πρώτος μεγάλος τελικός στο χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στην γηπεδούχο Ορμή και στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Η Ορμή, την προηγούμενη εβδομάδα στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο Λουτράκι, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενες διψάνε για διάκριση, μιας και λείπουν από το ενεργητικό τους.

Ωστόσο, οι παίκτριες του Μέγα Αλέξανδρου έχουν δει τον συγκεκριμένο τελικό ως μία μεγάλη «γιορτή». Φωτογραφίζονται και προσπαθούν να το διασκεδάσουν όσο μπορούν αφού και μόνο η συμμετοχή τους στον τελικό αποτελεί επιτυχία!

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου.

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει τη θέση τους στο γήπεδο.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων:

ΟΡΜΗ (Πετρονίγιεβιτς): Καλασνίκοβα, ΜΑρλαφέκα, Παπαδοπούλου Αν., Καράγιωργα, Ευαγγελίδου, Στράτου, Ζιλινσκάιτε, Παπάζογλου, Στανκούτε, Πένεφ, Κασάτη, Βαφειάδου, Στρατάκη, Αποστολοπούλου.

ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Σαράφης): Γιαντσή, Χατζηπαρασίδου, Μπατζαρακούδη, Παπαδοπούλου Ι., Γεωργιάδου, Πιπιλακίδου, Παπαδοπούλου Μ., Ιωαννίδη, Τσιτσούκη, Αναστασίου, Παρασκευαΐδου.

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε, με την Ορμή να έχιε την πρώτη επίθεση.

1-0 Το σκορ ανοίγει η Ευγενία Καράγιωργα για την Ορμή.

1-1 Ο Μέγα Αλέξανδρος βγαίνει στον αιφνιδιασμό και ισοφαρίζει με την Μπατζαρακούδη

2-1 Ωραία ατομική ενέργεια από την Στρατάκη

2-2 Η Χατζηπαρασίδου με σουτ φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

3-2 Η Βαφειάδου δίνει και πάλι το προβάδισμα στην πατρινή ομάδα.

3-3 Η Χατζηπαρασίδου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό της τέρμα

4-3 Η Στανκούτε ξεφεύγει ωραία και σκοράρει

5-3 Η Ευγενία Καράγιωργα βγαίνει μόνη της στον αιφνιδιασμό και πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στον αγώνα.

Βρισκόμαστε στο 8ο λεπτό του αγώνα

5-4 Η Αναστασίου μειώνει για τις φιλοξεν

Keywords
Τυχαία Θέματα