Με εκπλήξεις οι επιλογές των Ίμπακτ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Expansion Draft του MLS, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι νεοφώτιστοι στην λίγκα το 2012, Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Η διοίκηση του καναδικού συλλόγου αγνόησε τον Φρέντι Αντού και επέλεξε τον 33χρονο άσο των Χιούστον Ντάιναμο, Μπράιν Τσινγκ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στο Μόντρεαλ. Προφανώς τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Οι άλλες επιλογές των Ίμπακτ

ήταν το δεξί μπακ των Βανκούβερ Ουάιτκαπς Τζεμπ Μπρόβσκι, ο κεντρικός αμυντικός των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Μπόμπι Μπέρλινγκ, το αριστερό μπακ των Κολόμπους Κρου Τζος Γκάρντνερ, ο μέσος της Φιλαδέλφεια Ούνιον Τζάστιν Μαπ, ο μέσος των Κολοράντο Ράπιντς Σάνα Νιάσι, το αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σεθ Σίνοβιτς, το δεξί μπακ των Σίβας ΗΠΑ Ζάρεκ Βαλεντίν, ο μέσος της Ρέαλ Σολτ Λέικ Κόλεν Ουάρνερ και το δεξί μπακ των Σιάτλ Σάουντερς Τζέιμς Ράιλεϊ.

Ο Ράιλεϊ παραχωρήθηκε αμέσως στην Σίβας ΗΠΑ έναντι των Τζάστιν Μπράουν και Γκέρσον Μέγιεν. Η ομάδα του Μόντρεαλ απέκτησε επίσης τον Τάισον Ουάλ από τους Σιάτλ Σάουντερς.

Πλην του 22χρονου πρώην παίκτη του Άρη, Φρέντι Αντού, οι Ίμπακτ αγνόησαν επίσης τις περιπτώσεις των Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν, Νάνα Ατακόρα, Άντε Γιάζιτς και Τζεφ Κάνινγχαμ, τους οποίους προφανώς θεώρησαν απρόσιτους, αν και ήταν διαθέσιμοι. Έτσι διαμορφώνεται αργά και σταθερά το πρώτο ρόστερ του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να δεχθούν πρώτα τις μεταγραφές τους όλοι οι παραπάνω αθλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα