Με δύο γκολ του Weber οι Πρέντατορς

Οι Νάσβιλ Πρέντατορς επιβλήθηκαν των Σαν Χοσέ Σαρκς με 6-2 και συνεχίζουν τη «πίεση» για μία θέση στην πρώτη τετράδα της Δύσης.

Ο 26χρονος Καναδός, Shea Weber, πρωταγωνίστησε στη νίκη των «αρπακτικών», αφού σημείωσε δύο γκολ. Πάντως το χαρακτηριστικό ήταν πως οι «πρεντς» πέτυχαν την 16η τους νίκη στα είκοσι τελευταία τους ματς στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Μετά το 3-1, λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, ο Antti Niemi αντικαταστάθηκε από

τον Thomas Greiss, καθώς σταμάτησε μόλις τέσσερα από τα επτά σουτ που αντιμετώπισε. Ο δεύτερος γκολκίπερ αποδείχθηκε μεν περισσότερο σταθερός, αλλά το σκορ απλά... διπλασιάστηκε με τον Greiss μπροστά στην εστία των «καρχαριών».

Πέρα από τον Weber, οι Colin Wilson, Kelvin Klein, Martin Erat και Nick Spaling σημείωσαν γκολ για τους γηπεδούχους. Ακόμα, οι Patrick Marleau και Joe Pavelski πέτυχαν τα τέρματα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υποχώρησαν στο 2-5-1 σε εννέα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια.

Πλέον, η πέμπτη ομάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL έχει 79 βαθμούς. Από την άλλη, ο σύλλογος της Καλιφόρνια έμεινε στους 71 βαθμούς και υποχώρησε στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα