Με Χριστοφορίδη κόντρα στην κακή παράδοση

Στο ντέρμπι των «αιώνιων» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μετς (16:00) με αναπτερωμένο το ηθικό από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το ματς ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague και ο Παναθηναϊκός καλείται να αλλάξει την αρνητική παράδοση των τελευταίων τριών ετών. Ένα όπλο της…

τελευταίας στιγμής είναι ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που επισημοποιήθηκε μόλις σήμερα Παρασκευή.

Οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες νίκες τα τελευταία 11 χρόνια και με γηπεδούχο τον ΠΑΟ το σκορ είναι 5-6, αλλά ο Ολυμπιακός φεύγει εδώ και τρία χρόνια νικητής από την έδρα του αντιπάλου του.

Ο Δημήτρης Καζάζης σχολίασε : «Σίγουρα είναι λίγο περίεργο, αλλά στο μυαλό μου έχω μόνο το πώς θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ενώ αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει βρει ένα ρυθμό και έχει σταθερότητα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε για το ντέρμπι: «Εχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η βαθμολογία σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο. Προσωπικά θεωρώ ότι με βάση το ρόστερ του ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά και σίγουρα περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δείχνει ανανεωμένος με την αλλαγή προπονητή, έχει ήδη μια νέα προσθήκη με την απόκτηση του Χριστοφορίδη, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να μας εκπλήξει αγωνιστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα