Με Χριστοφιδέλη η προετοιμασία της Εθνικής

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές ανακοίνωσαν τη λίστα με τους 14 διεθνείς που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά στη Γαλλία.

Στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών για την προετοιμασία ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά στη Γαλλία συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος είχε βρεθεί στη διευρυμένη λίστα των ομοσπονδιακών τεχνικών το καλοκαίρι,

αλλά θα ακολουθήσει για πρώτη φορά την προετοιμασία της ομάδας.
Απόντος του τιμωρημένου από την ΕΟΠΕ, Νίκου Ρουμελιώτη, ο Μίταρ Τζούριτς θα «γυρίσει» ξανά διαγώνιος.

Η λίστα των 14 του Αλέκου Λεώνη και του Σωτήρη Δρίκου αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Μίταρ Τζούριτς, Τάσο Ασπιώτη, Γιώργο Πετρέα, Ντίμα Φιλίποφ, Κώστα Προύσαλη, Θεόκλητο Καριπίδη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Ανδρέα Ανδρεάδη, Νίκο Σμαραγδή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, Μενέλαο Κοκκινάκη.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου και η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για τη Γαλλία, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά (23-27/11), στις 22 Νοεμβρίου.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα