Με απουσίες κόντρα στην Ελλάδα Ποντίων ο Ιωνικός

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού ενόψει του κυριακάτικου (12/12, 15:00) εντός έδρας αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ωστόσο ο Νίκος Μαρωνίτης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μιχαήλ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τσιτσομήτσου. Παράλληλα, οι προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες διεξάγονται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, γεγονός που έχει αρνητικές συνέπειες στην προετοιμασία της ομάδας.

Ωστόσο

οι προσπάθειες της διοικητικής επιτροπής του Ιωνικού να βρει γήπεδο με χόρτο για να κάνει προπόνηση κάποιες μέρες την εβδομάδα δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς τα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα στους Δήμους Νίκαιας και Κερατσινίου είναι λίγα και δεν μπορούσε να βρεθεί λύση.

Τέλος, πριν τον αγώνα τα εκδοτήρια θα πωλούν και εισιτήρια διαρκείας σε νέα, μειωμένη τιμή. Με μόνο 35 ευρώ οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους υπόλοιπους έντεκα αγώνες που θα δώσει ο Ιωνικός ως γηπεδούχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα