Με ανατροπή στην τρίτη θέση η Λάτσιο

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η Λάτσιο κέρδισε την Τσεζένα με 3-2 και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Μάλιστα, στο 33ο λεπτό ο Αμπντουλάι Κονκό αποβλήθηκε και άφησε τους «πρωτευουσιάνους» με δέκα παίκτες. Αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα και προβάδισμα με 2-0, η Τσεζένα δεν πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Ρώμη.

Αρχικά, ο Άντριαν Μούτου διαμόρφωσε το 1-0 στο 14ο λεπτό. Στην συνέχεια, ο Ρουμάνος επιθετικός εκμαίευσε την αποβολή του Κονκό και ένα πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ

ο Βιντζέντσο Ιαουκίντα, ο οποίος ντεμπούταρε, στο 33ο λεπτό.

Πάντως, οι «λατσιάλι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων πριν το 2-0 και την διατήρησαν μετά από αυτό. Αρχικά το σκορ έγινε 2-1, όταν ο Μίροσλαβ Κλόζε βρήκε τον Ερνάνες και ο τελευταίος μείωσε.

Στο 60ό λεπτό καταγράφηκε η ισοφάριση (2-2) με δυνατό σουτ του Σέναντ Λούλιτς και μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Λίμπορ Κόζακ σημείωσε το νικητήριο γκολ. Το διαμορφωμένο 3-2 παρέμεινε αναλλοίωτο και η Λάτσιο συμπλήρωσε 42 βαθμούς προσπερνώντας την Ουντινέζε στην βαθμολογία της Serie A.

Από την άλλη η Τσεζένα παρέμεινε στην 19η θέση με 16 βαθμούς. Διατηρεί, ωστόσο, κάποιες ελπίδες σωτηρίας, τις οποίες ενισχύει, για την ώρα, η παρουσία του Ιακουκίντα.

Λάτσιο: Μαρκέτι, Ζάουρι, Μπιάβα, Λούλιτς, Κονκό, Ματουζάλεμ, Λεντέσμα, Κλόζε, Ερνάνες, Καντρέβα (46' Κόζακ, 84' Σκαλόνι), Γκονζάλεζ.
Τσεζένα: Αντονιόλι, Ροντρίγκεζ, Λάουρο, Κομότο, Παρόλο, Σαντάνα (71' Γκουάνα), Κολούτσι, Πουντίλ (65' Ντελ Νέρο), Τσεκαρέλι, Μούτου, Ιακουίντα (59' Ρενέγια).

Keywords
Τυχαία Θέματα