Με ανατροπή... όρθιος ο ΑΠΟΕΛ

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας, όμως κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και κρατήθηκε στις πρώτες θέσεις της κορυφής.

Το γκολ του Σολάρι στο 71' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για να φτάσει στη νίκη ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας, έπρεπε να ισοφαρίσει το γκολ

του Κολοκούδια από το 5', ο Αΐλτον με πέναλτι στο 32'.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας (17/03), η Ομόνοια επικράτησε δύσκολα του Παραλιμνίου με 1-0, χάρη στο γκολ του Άλβες στο 76'.

Η Ανόρθωση επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 2-1. Ο Λαμπόρντ στο 8' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ ο Μάρτινς στο 37' έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 77' με τον Ντουάρτε.

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε 1-0 εκτός έδρα την Αλκή με γκολ του Γιεμπόα στο 94', ενώ ο Εθνικός Άχνας κέρδισε 4-1 επίσης εκτός έδρας τον Άρη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μεσίνια ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Πλέον, η Ομόνοια έχει 56 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ 55, με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Α.Ε. Λεμεσού που βρίσκεται στους 54.

Keywords
Τυχαία Θέματα