Με 20μελή αποστολή «πέταξε» ο ΟΦΗ

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, στην οποία μετέχει και ο τραυματίας Φώτης Παπουλής αναχώρησε αεροπορικώς ο ΟΦΗ για την Αθήνα.

Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο το απόγευμα (29/10) στις 19:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι

«ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν στις 3μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το Καραϊσκάκη στην οποία μετέχουν οι:

Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Ταυλαρίδης, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβας, Μάντζιος, Παπουλής, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ και Ζαχαράκης.

Στο Ηράκλειο έμεινε τελικά ο τραυματίας Μηνάς Πίτσος ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική και την Παρασκευή (28/10) έκανε θεραπεία. Παράλληλα δεν υπολογίζονται και οι επίσης τραυματίες Βάντο και Χαριτωνίδης, αλλά και οι Σουμπίνιο και Κάταϊ λόγω συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα