Μαθήματα... αμερικανικής ιστορίας στο Raw

00:31 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

O Rock έδειξε... μαγνητοσκοπημένα το μένος του, ο Shawn Michaels ανέλαβε διαιτητικά καθήκοντα και ο Santino Marella κατέκτησε τίτλο στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow.

Σημειώνουμε πως το σόου έγινε στην Βοστόνη, περιοχή από την οποία κατάγεται ο John Cena. Εντούτοις αυτός αποδοκιμάστηκε από το κοινό, αλλά σιγά-σιγά το κέρδιζε. Άλλωστε, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Rock

υστέρησε στην λεκτική τους κόντρα, τουλάχιστον σε «ζωντανό» επίπεδο.

Αναφορικά με τα μαγνητοσκοπημένα promo, όμως, ο Rock ήταν απολαυστικός. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε κομμάτια της αμερικανικής ιστορίας για να μειώσει τον αντίπαλό του στη WrestleMania 28. Από την πλευρά του, ο Cena «γύρισε» δικά του promo στο άδειο «TD Garden» πριν αρχίσει το σόου.

Γενικά το Raw είχε... εξαντλητικό ρυθμό. Πέρα από τα παραπάνω, ύστερα από «κοκορομαχία» του με τον Triple H, o Shawn Michaels ανακοίνωσε πως θα αναλάβει χρέη διαιτητή στον αγώνα του φίλου του με τον Undertaker σε Hell in a Cell στη 'Mania.

Ακόμα, o Santino Marella ενθουσίασε τους πάντες κερδίζοντας τον Jack Swagger, για να κατακτήσει το US Championship. Στο παρελθόν υπήρξε Intercontinental και Tag Team Champion.

Στο μεταξύ, ο Randy Orton πρόσφερε ένα RKO στον Kane, αφού ο «Big Red Monster» κατέβαλε τον R-Truth. Επίσης, ο I-C Champion, Cody Rhodes τα «έβαλε» πάλι με τον Big Show, αλλά ο τελευταίος επικράτησε εύκολα του Miz, ενώ η Eve επιβλήθηκε ακόμα πιο εύκολα της Alicia Fox.

Από την πλευρά τους, οι Chris Jericho και Daniel Bryan δημιούργησαν Tag Team, για να επικρατήσουν των CM Punk και Sheamus. Δεν έγιναν... πολλά αναφορικά με την κόντρα των GM, Teddy Long και John Laurinaitis, αφού ο πρώτος, έκτακτο «αφεντικό» του Raw, έδιωξε τον ομόλογό του από την αρχή του σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Santino Marella κέρδισε τον Jack Swagger.
Η Eve κέρδισε την Alicia Fox.
O Big Show κέρδισε τον Miz.
O Kane κέρδισε τον R-Truth.
Οι Chris Jericho & Daniel Bryan κέρδισαν τους Sheamus & CM Punk.

Keywords
Τυχαία Θέματα