Μάντζαρης: «Ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο»

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση του Αντώνη Μάντζαρη στο χθεσινό (25/02) επεισοδιακό παιχνίδι της ΑΕΚ στο Πέραμα.

Ο 26άχρονος γκαρντ ήταν από τους διακριθέντες, αν και αγωνίστηκε τραυματίας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης», εξήγησε πως πάνω από όλα είναι η ομάδα, ενώ δεν θέλησε να σταθεί στα όσα δυσάρεστα εκτυλίχθηκαν κι οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης για πάνω από μισή ώρα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το κλίμα στο Πέραμα: «Από την

αρχή περιμέναμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Γενικά, όπου παίζει η ΑΕΚ φέτος, αποτελεί ένα γεγονός για τους αντιπάλους. Πόσο μάλλον στο Πέραμα που το γήπεδο συνήθως μαζεύει 100-150 άτομα, ενώ χθες (25/02) γέμισε… παραδόξως».

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Περάματος: «Πέρα από όλα αυτά, ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο κι εμείς δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη, την οποία και τελικά πήραμε. Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής, λόγω των απουσιών που είχαμε. Είχαμε πει ότι θα έπρεπε να είμαστε επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που στην αρχή δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνά μας και όχι από την επίθεση. Τελικά, προσανατολιστήκαμε σε αυτό και καταφέραμε πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε με ένεση, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο: «Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτά. Επειδή η ομάδα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, είχα πει ότι πρέπει να βάλω την ομάδα πάνω από εμένα, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό και έκανα τελικά, και μπήκα για να παίξω κανονικά. Για αυτό μάλιστα δεν εγκατέλειψα χθες (25/02), παρά το νέο τραυματισμό που είχα πάνω σε μια φάση, με αποτέλεσμα να μου κοπεί ο τένοντας σε δάχτυλο του χεριού. Τώρα, περιμένω τον γιατρό να δω τι θα κάνουμε κι ελπίζω να είναι κάτι περαστικό».

Για τη συνέχεια: «Η Α2 έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια έχουν «παγίδες», γιατί κάθε ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο σε όλες τις εναπομείνασες αγωνιστικές, ώστε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα