Μαντσίνι: «Τρεις οι διεκδικητές»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε ότι η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην Αγγλία.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που είδε τους διώκτες της να πλησιάζουν στους δύο βαθμούς μετά την ήττα της με 2-1 από την Τσέλσι.

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Αυτή τη στιγμή εμείς, η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ είμαστε οι μοναδικές ομάδες που δείχνουμε ικανές να παλέψουμε για το

πρωτάθλημα. Η σεζόν όμως είναι μεγάλη. Σε δεύτερη φάση ίσως καταφέρει να προστεθεί και κάποιος εκ των Τσέλσι, Άρσεναλ ή Λίβερπουλ στο κυνήγι. Είναι δύσκολη η χρονιά και έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας τις επόμενες 40 μέρες».

Σε ότι αφορά την απουσία του Γιάγια Τουρέ μέχρι τον Ιανουάριο πρόσθεσε: «Χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη, όμως πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό θα παίξει περισσότερα παιχνίδια ο Νασρί. Μπορεί να αποδώσει και εκεί επειδή είναι μεγάλος παίκτης».

Τέλος για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που έχει ακουστεί για την ομάδα του, κατέληξε: «Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης. Είναι σαν τον Αγουέρο, τον Τζέκο και τον Μπαλοτέλι. Πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Αυτή τη στιγμή είναι σε ιδανική κατάσταση όπως και όλη η Άρσεναλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα