Μαντσίνι: «Το 6-1 πέρασε»

Αν και οι οπαδοί της Σίτι εξακολουθούν να πανηγυρίζουν την πιο ευρεία νίκη επί της αιώνιας αντιπάλου από το 1926 και έπειτα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ήδη ξεχάσει το 6-1 επί της Γιουνάιτεντ.

Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να συγκρατήσει τον λογικό ενθουσιασμό που έχουν οι παίκτες του και να τους «αναγκάσει» να ξεχάσουν τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας ώστε να επικεντρωθούν στα ματς που ακολουθούν.

«Τα συναισθήματα είναι σίγουρα θαυμάσια, αλλά αυτό το ματς ανήκει πια στο παρελθόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφοσιωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στο

ματς με τους Γουλβς. Για μένα, είναι καλύτερο να κερδίσεις έξι ντέρμπι με 1-0, παρά ένα ντέρμπι με 6-1. Αν θέλουμε να γίνουμε μια από τις τοπ ομάδες για την επόμενη εικοσαετία, δεν μπορούμε να στεκόμαστε μόνο σε μια νίκη με 6-1 επί της Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή και ερωτηθείς για τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου που δίνεται στην ομάδα του, απάντησε:

«Εγω πιστεύω ότι υπάρχουν τέσσερις με πέντε ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε πρώτοι, αλλά δεν αποκλείεται τα πράγματα να αλλάξουν. Η χρονιά είναι μεγάλη και μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, θα παίζουμε ένα ματς κάθε τρεις μέρες. Χρειάζεται λοιπόν διάρκεια και ψυχραιμία».

Keywords
Τυχαία Θέματα