Μαντσίνι: «Θέλω τον Καβάνι αλλά είναι ακριβός»

16:03 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Διακαής πόθος του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο Έντινσον Καβάνι, με τον Ιταλό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει πως τον παρακολουθεί από όταν βρίσκοταν στον πάγκο της Ίντερ!

Ο Μαντσίνι ξεκαθάρισε πως θα αποκτηθεί επιθετικός μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ, έβγαλε το... καπέλο στον Καβάνι, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

«Θα υπογράψουμε με κάποιον επιθετικό μόνο εάν φύγει κάποιος από τους δικούς μας φορ. Εμείς θέλουμε

να τους κρατήσουμε όλους. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ένας παίκτης πρώτης κλάσης. Η περίπτωσή του είναι τελείως διαφορετική από εκείνες του Σαμίρ Νασρί και του Γκάελ Γκλισί, όταν υπογράψαμε με εκείνους», είπε αρχικά ο Μαντσίνι, για να προσθέσει:

«Είναι αδύνατον να υπογράψουμε με τον Καβάνι στην τιμή που κοστολογείται. Βέβαια σε θέμα κόστους η περίπτωση του Φαν Πέρσι είναι διαφορετική. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα. Τον ήθελα και όταν ήμουν στην Ίντερ και τότε δεν σκόραρε τόσα πολλά γκολ».

Τέλος, ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στους Κάρλος Τέβες και Μάριο Μπαλοτέλι: «Συγχωρώ τον Κάρλος. Τα γκολ που πέτυχε βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εάν δε ζητήσει ο ίδιος να φύγει, τότε θα παραμείνει στη Σίτι. Ο Μπαλοτέλι έχει σίγουρα μία θέση εξασφαλισμένη στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα