Μαντσίνι: «Μέσι, Ρονάλντο και… Μπαλοτέλι»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να φτάσει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, εφόσον γίνει πιο ώριμος.

Εντυπωσιακή σεζόν διανύει ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι και της πορείας που κάνουν οι «πολίτες» προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιταλός επιθετικός είδε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του για ακόμα μία φορά, καθώς τόνισε ότι μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ελπίζω ότι η μέρα που ο Μπαλοτέλι θα γίνει πιο ώριμος είναι αρκετά

κοντά. Όταν θα έρθει αυτή η μέρα, τότε ταυτόχρονα θα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, και δίπλα στους Μέσι και Ρονάλντο», είπε αρχικά.

«Όπου και αν παίζει τρέχει ασταμάτητα. Μετά το παιχνίδι με την ΚΠΡ, παραπονέθηκε ότι δεν έβαλε γκολ. Του είπα όμως ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα για να φτάσει στη νίκη», συνέχισε ο Μαντσίνι.

Σχετικά με την κλήση του Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας κατέληξε: «Λείπουν δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές από την Ιταλία, αλλά ο Μάριο μπορεί να τους πάρει την θέση. Είναι πολύ ταλαντούχος και μπορεί να παίξει και μόνος του στην επίθεση, αλλά και με παρτενέρ στα δύο άκρα», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα