Μανίκας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Για το ξεκίνημα της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή μίλησε ο νέος αντιπρόεδρος, Γιώργος Μανίκας, τονίζοντας πως είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου.

Ο Μανίκας μίλησε στον Libero 107,4, αναφερόμενος στο πλάνο της νέας διοίκησης και τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μανίκα στον Libero 107,4:

«Είμαστε όλοι καινούριοι εκτός από τους

κ. Μπερμπέρογλου και κ. Τζίμα. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε άβγαλτοι. Τόσα χρόνια ήμασταν μακριά από τον Ερασιτέχνη γιατί δεν μας άφηναν κάποιοι, αλλά πλέον αυτά έχουν αλλάξει. Εμείς καλώς ή κακώς βάλαμε το κεφάλι μας σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο για τον Ηρακλή. Βέβαια να αναφέρω πως όλοι ξεκινήσαμε από την ΠΑΛΗ η οποία έχει 1000 άτομα από πίσω και για αυτό τον λόγο αν φύγουμε εμείς θα έχει αρκετό κόσμο που μπορεί να μπει και να βοηθήσει. Μάλιστα σήμερα έχουμε και μία ανοιχτή συγκέντρωση στις 19.30 με την ΠΑΛΗ και θα βρίσκονται εκεί πολλά άτομα που θέλουν να βοηθήσουν».

Για το αν θα γίνονται τακτικά συγκεντρώσεις: «Θα γίνονται τακτές συγκεντρώσεις στην ΠΑΛΗ αλλά δεν ξέρω κάθε πόσο. Μπορεί κάθε εβδομάδα ή κάθε δέκα μέρες. Πάντως θα γίνονται οι συγκεντρώσεις για να μαθαίνει ο κάθε οπαδός του Ηρακλή τα πάντα για την ομάδα και το πώς πηγαίνει. Δεν θα μένει τίποτα κρυφό».

Για τα άτομα που δεν τους αφήνανε να μείνουν κοντά στον Ερασιτέχνη: «Υπήρχαν άτομα μέσα στον Ηρακλή που κάνανε ότι θέλανε και λειτουργούσαν λάθος κατά της ομάδας. Εμείς όμως αυτό θα σταματήσουμε».

Για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή: «Εκεί έχουμε τον Γιώργο Ξενίδη που βοηθάει πολύ σε θέματα τελείως άγνωστα για εμάς. Βέβαια μαζί του έχει άλλους τρεις πολύ δυνατούς ανθρώπους όπως ο Κακιούσης, ο Χάγκαν και ο Θανάσης Ηρακλής. Όλα τα θέματα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή τα τρέχουν αυτοί και εμείς απλώς τους στηρίζουμε. Εμείς έχουμε ρίξει όλο το βάρος στα θέματα του ΓΣ Ηρακλή καθώς εκεί τα ξεκινήσαμε όλα από την αρχή και ξοδεύουμε πολλές ώρες την ημέρα».

Για τα οικονομικά: «Να ένα ωραίο ερώτημα. Υπάρχουν πολλά πράγματα όπως τα οικονομικά που προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά. Θα τα βγάλουμε όμως πέρα. Θέλουμε όμως και πιστεύω πως θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου και αυτό φαίνεται πως θα γίνει όπως μας έδειξαν και την Κυριακή στον αγώνα πριν συμβούν όσα συνέβησαν».

Για το αν θα γίνει άνοιγμα στον κόσμο: «Αν χρειαστεί θα κάνουμε. Και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως τα λεφτά του πλέον θα πάνε σε σίγουρα χέρια. Πάντως εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για το θέμα με την παρέλαση: «Είναι τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτά πρέπει να σταματήσουν επιτέλους. Ο Ηρακλής έχει αλλάξει χέρια και αυτό πρέπει να το μάθουν κάποιοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα