Μανίκας: «Ευτυχώς που υπάρχει και το βόλεϊ»

O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ και του ΓΣ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, σχολίασε τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη και τις επόμενες κινήσεις του.

Με δηλώσεις στην εφημερίδα Metrosport είπε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή. Κάνουμε ότι είναι δυνατό από την πλευρά μας. Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στα πολλά ζητήματα που υπάρχουν. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις.

Δεν είναι ρόδινα. Το ξέρει ο κόσμος, ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες και αναφέρομαι στον Ερασιτέχνη. Είναι γεγονός ότι δεν βγαίνουν πολλά πράγματα προς τα έξω. Θα ήθελα να πω, όμως, στον κόσμο της ομάδας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινούμαστε ή ότι δεν γίνονται ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση για το καλό του Συλλόγου.
Σύντομα ο κόσμος θα έχει νέα από μας. Κινούμαστε στην αρχή των όσων είχαμε πει. Αυτά που είχαμε πει εξ αρχής πιστεύω τα έχουμε κάνει. Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω και δεν κρύβουμε τίποτα απολύτως από τον κόσμο. Και κάνουμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί από την αρχή ως διοίκηση της ομάδας. Θέλουμε από τον κόσμο να είναι κοντά στον ΓΣ. Δεν το λέμε για να το λέμε απλά, αφού από τον Ερασιτέχνη ξεκινούν όλα. Πρέπει σιγά-σιγά όλα να πάρουν το δρόμο τους και θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου. Όχι οικονομική... Ευτυχώς, που υπάρχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και το βόλεϊ, που δίνει επιτυχίες και 'ανάσες' στον κόσμο. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο».

Για την ενέργεια του Γρηγόρη Ιωαννίδη, να διεκδικήσει τα οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού, είπε: «Είναι ένα καλό μάθημα για αυτούς, που πίεζαν να κάνουμε κινήσεις και ότι πρέπει πάντα να μετράς όλες τις παραμέτρους και να μην κάνεις κινήσεις για το θεαθήναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα