Μάχες παντού στη Δ’ Εθνική

Το ενδιαφέρον στους δέκα ομίλους της Δ’ Εθνικής έχει… φουντώσει για τα καλά και αυτή την αγωνιστική αναμένονται νέες ανατροπές στη βαθμολογία.

Στον 1ο όμιλο ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην Καβάλα απέναντι στην ΑΕ Πιερέων, ενώ στον 2ο όμιλο ο Διγενής δοκιμάζεται στο Αγιονέρι απέναντι στον ανανεωμένο Εθνικό και ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Εθνικό Σοχού.

Ο 3ος όμιλος έχει μπει… στην κατάψυξη, καθώς για ακόμη μια αγωνιστική

έχουν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο γίνονται δυο ντέρμπι, της Ακαδημίας Πλαταμώνα με τα Γρεβενά Αεράτα και της Αλεξάνδρειας με τη Νάουσα. Στον 4ο όμιλο ο Αμπελωνιακός αγωνίζεται στον Βόλο απέναντι στον Αλμυρό, ενώ η Ελασσόνα υποδέχεται τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.

Στον 5ο όμιλο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας κοντράρεται με την Ομόνοια Πέτρας, ενώ τα Τρίκαλα παίζουν στην Κόνιτσα κόντρα στην Πίνδο. Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος υποδέχεται την Αχαϊκή και θέλει την ένατη νίκη του, ενώ ο ΠΦΟ Πανόπουλου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εράνης Φιλιατρών.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος εν μέσω αλλαγών φιλοξενεί τον Παναργειακό, ενώ ο Μανδραϊκός κοντράρεται με τον Ασπρόπυργο. Στον 8ο όμιλο, ο Ελπιδοφόρος έχει ρεπό, ενώ ο Άγιαξ υποδέχεται στον Ταύρο την ΑΕ Κως και ο Φωστήρας δοκιμάζεται στο Αιγάλεω.

Στον 9ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου υποδέχεται τον Αιολικό σε ένα ντέρμπι κορυφής, ενώ ο Ιωνικός κοντράρεται με τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι άλλης… κατηγορίας. Τέλος, στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας υποδέχεται τις Ασίτες, ενώ ο Ηρόδοτος φιλοξενεί την Χερσόνησο.

Keywords
Τυχαία Θέματα