Λοράντος: «Είμαστε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος»

Την πίστη του στις δυνατότης ομάδς του εν όψει των αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο προποπονητής της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 μίλησε για το πρωτάθλημα αναφέροντας πως: «Θεωρώ ότι το εφετινο είναι το πιο ανταγψωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες αλλαγές στην κορυφή. Το προηγούμενο

παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο και είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες ήθελαν πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Εμείς είμασταν έτοιμοι και οι παίκτες του φάνηκαν συγκεντρωμένοι γι αυτό και τους έδωσε συγχαρητήρια».

Για τους στόχους της Βουλιαγμένης μετά την επίτευξη της πρωτιάς: «Είμαστε στην διεκδίκηση της πρωτης θέσης και εχει διάρκεια το πρωτάθλημα ακόμα. Στην συνέχεια παίζουμε στην Πάτρα και θα παμε με προσοχή για να μην έχουμε στραβοπάτημα. Το επόμενο ματς είναι με τον Ολυμπιακό στο τσάμπονς λιγκ. Εχουμε δυνατότητες και νομίζω θα πάμε ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει κατακόρον παίξει τετοια παιχνίδια. Η Βουλιαγμένη με χαροποιεί γιατί παίζει καλό πόλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα