Κυριαζόπουλος: «Να κάνουμε γενέθλια στην πρώτη θέση»

Τον Ιανουάριο συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της Βουλιαγμένης και οι διοικούντες την ομάδα των νοτίων προαστίων ονειρεύονται να τα γιορτάσουν ελπίζοντας ότι θα αυτή θα βρίσκεται στην 1η θέση.

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Στέφανος Κυριαζόπουλος, μίλησε στο Onsports για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για την πορεία που έχουν διαγράψει οι «κυανόλευκοι» μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Τον Ιανουάριο η ομάδα

θα κλείσει 40 χρόνια ζωής και θέλουμε να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλια, ευρισκόμενοι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Από κει και πέρα, στόχος μας από την αρχή ήταν η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, τον οποίο θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε.
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με απουσίες παικτών από τιμωρίες και τραυματισμούς και είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο».

Την επόμενη αγωνιστική η Βουλιαγμένη έχει ρεπό, αφού βάση προγράμματος θα έπαιζε με την Αναγέννηση Αυλίζας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Παντελής Βασιλακόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση αναζητά αντίπαλο για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, πιθανότατα με την Αργυρούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα