Κρίνεται η αδειοδότηση του Πανιωνίου

Σημαντική μέρα για το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου, ενόψει της νέας χρονιάς, αναμένεται να είναι η σημερινή (21/05).

Οι «κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει το φάκελό τους και περιμένουν την εξέτασή του από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να δουν τους όρους με τους οποίους θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου γνωρίζουν πως ο φάκελός τους δεν είναι πλήρης, καθώς παρουσιάζει ελλείψεις. Το σημαντικό πρόβλημα είναι η οφειλή

που υπάρχει προς την εφορία.

Για αυτό το λόγο, οι «κυανέρυθροι» είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ γνωρίζουν πως θα έχουν ως δεύτερη λύση και την κατάθεση έφεσης.

Περισσότερη σημασία για τον Πανιώνιο δείχνει να έχει αυτή τη στιγμή το πόσες ελλείψεις θα εντοπιστούν και όχι το αν θα πάρει την αδειοδότηση η ομάδα, αφού αυτό μάλλον φαίνεται πως το έχουν αποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη.

Άλλωστε, στον Πανιώνιο εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούν νεαρούς και φθηνούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν πάρουν την αδειοδότηση και τη νέα χρονιά χρειαστεί να πορευτούν με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα