Κρανάκης: «Η προηγούμενη νίκη δεν σημαίνει τίποτα»

10:01 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Για το σημερινό (8/1, 17:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Εθνική ομάδα της Κύπρου μίλησε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας χάντμπολ, των ανδρών, Γιώργος Κρανάκης.

Στο σημερινό (8/1, 17:00) ματς με αντίπαλο την Κύπρο, στο επόμενο ματς, με τη Βοσνία, αλλά και στο ελληνικό χάντμπολ, γενικότερα, στάθηκε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Κρανάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας

χάντμπολ.

-Για τον σημερινό αγώνα με την Κύπρο:
«Έχουμε αρχίσει μια νέα προσπάθεια για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο. Η εθνική ομάδα της Κύπρου έχει δείξει καλά στοιχεία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν σημαίνει κάτι η διαφορά των γκολ στο προηγούμενο μας παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί έτσι ώστε την Τετάρτη στη Βοσνία να παίξουμε για την νίκη και την πρόκριση. Είναι μια καλή ομάδα. Θέλει μεγάλη προσοχή».

-Για το παιχνίδι με τη Βοσνία:
«Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε σήμερα. Δεν πρέπει να αφαιρεθούμε και να μην δώσουμε σημασία στο παιχνίδι. Έχουμε ελλείψεις που θα πρέπει να καλύψουμε. Η Βοσνία είναι μια ανανεωμένη ομάδα, ένα μείγμα νέων παικτών και έμπειρων. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για να επιτευχθεί ένας στόχος πρέπει χρειάζονται πολλά. Τα παιδιά έχουν καταφέρει να είναι μια μείξη νέων και έμπειρων παικτών. Έχουν σοβαρότητα. Χρειάζεται προσπάθεια όχι εφησυχασμό».

-Για το ελληνικό χάντμπολ:
«Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ποιοτικό. Υπάρχει ανταγωνισμός αλλά η ποιότητα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Υπάρχει ένα χάσμα 8-10 ετών στους παίκτες των εθνικών ομάδα το οποίο προσπαθούμε να καλύψουμε με τις συμμετοχές τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Η ομοσπονδία προσπαθεί. Έχουμε καλά παιδιά που κάνουν προπονήσεις και δουλεύουν κάθε Σαββατοκύριακο. Προετοιμάζονται για τις διοργανώσεις που έχουν μπροστά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα