Κωτούλης: «Νίκη ψυχολογίας»

Μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, πανηγύρισε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ο Άρης.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Κώστας Κωτούλης, παραδέχθηκε μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM 92.8 τη διπλή σημασία του «διπλού», αφού: «Ήταν μια σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε μέχρι τέλους», ανέφερε σχετικά. Είπε ακόμα…

Για το επίπεδο

που βρίσκεται η ομάδα: «Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, ειδικά όταν η Σταυρίδου θα έχει περισσότερες προπονήσεις. Δεν είναι τόσο οι πόντοι που πέτυχε αλλά και οι βοήθειες που δίνει στο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουν ισορροπία στο πρωτάθλημα».

Για το ρόστερ: «Δεν μας ενοχλεί που δεν έχουμε ξένες. Είμαστε η μοναδική ομάδα και καλούνται όλες φέτος να δείξουν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Φέτος στην ομάδα ήρθαν τρία κορίτσια είναι σε μια ηλικία που μπορούν για να αποδείξουν ότι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δουλεύουν για να αποδείξουν ότι είναι αντάξιες της εμπιστοσύνης. Αναφορικά με τις μικρότερες, δουλεύουν καθημερινά αλλά οι υποχρεώσεις με το σχολείο τις κάνει να μην μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις προπονήσεις».

Για τους στόχους του Άρη: «Δεν έχουν αλλάξει οι στόχοι. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε στο τέλος να μην έχουμε περιπέτειες. Όλες οι ομάδες έκαναν λίγες επιλογές και οικονομικές. Είναι δώρο άδωρον να πάρεις μια ξένη αθλήτρια η οποία θα είναι στη μετριότητα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε το κάτι παραπάνω από τις αθλήτριες που έχουμε».

Για το επίπεδο της Α1 Γυναικών: «Από τη στιγμή που έχει πέσει στους Άνδρες δεν μπορεί να μην πέσει και στις Γυναίκες. Φέτος θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε στο τέλος από τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του, και πήγαμε κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ».

Για τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη: «Η Πτολεμαΐδα έχει πολύ καλή ιστορία στο πρωτάθλημα και είναι αξιόλογη. Είναι υπολογίσιμη ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, γιατί παίζουμε και στην έδρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα