Κορυφώνονται οι επαφές για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ

21:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Εντείνονται οι επαφές για τη στελέχωση της νέας Διοικούσας Επιτροπής στον ΟΦΗ, καθώς τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείται μπαράζ επαφών για το σχηματισμό της λίστας που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο.

Οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (05-06/05) καθώς η σχετική λίστα με τα ονόματα θα παραδοθεί στο Πρωτοδικείο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ αυτή θα αποτελείται από 7-11 μέλη, όπως ορίζεται από το καταστατικό, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα - σε πρώτη φάση - να διαθέσουν ένα

ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα από τα μέλη θα είναι νέα, ωστόσο θα υπάρξουν και ένα-δύο από την προηγούμενη Διοικούσα Επιτροπή.

Τις επαφές πραγματοποιεί ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός της κρητικής ομάδας, Σήφης Κορωνάκης, ωστόσο πρωτοβουλίες για τα άτομα που θα προταθούν στο Πρωτοδικείο έχει πάρει τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκης, όσο και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ που είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ως κάτοχος του 20% των μετοχών.

Η νέα προσωρινή διοίκηση που θα προκύψει θα κληθεί να κολυμπήσει κατευθείαν στα… βαθιά καθώς έχει να αντιμετωπίσει τις προσφυγές πρώην παικτών που έχουν δικαιωθεί (πρέπει να τους καταβάλλονται οι μηνιαίες δόσεις βάσει των αποφάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών), ενώ παράλληλα θα πρέπει να καταβληθούν - μέχρι τις 15 Μαΐου - 78.000 ευρώ (συνολικά) στους Αλέξανδρο Κασμερίδη και Κώστα Σταυρακάκη, προκειμένου να μην καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα τέλος, προπονητικό επιτελείο και παίκτες κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, ενώ θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις μετά τις 10 Μαΐου, όταν και ολοκληρώνονται οι προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα