Κορωνάκης: «Μέχρι τη Δευτέρα θα βρεθεί λύση»

Αισιόδοξος ότι ο ΟΦΗ θα ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα είναι έτοιμος να πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν παρουσιάστηκε ο Σήφης Κορωνάκης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής των Κρητικών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 καταρχήν για την ύστατη προσπάθεια κάνει η ομάδα του για να πάρει την αδειοδότηση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία…

«Πρέπει να υπάρχει πάντα αισιοδοξία. Έχουμε τέσσερα – πέντε προβληματάκια, τα οποία πιστεύω ότι θα λύσουμε

μέχρι την Δευτέρα. Είμαστε μια νέα διοικούσα επιτροπή, αναλάβαμε πρόσφατα και για αυτό δεν προλάβαμε να τα λύσουμε... Έχουμε 11 προσφυγές, μια περίπτωση του Σίμιτς, του Ξενοδόχοφ και των δυο Ισπανών και πήραμε αναβολή μέχρι τις αρχές Ιούνη», είπε αρχικά ο άλλοτε άσος του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

«Τα χρέη που υπάρχουν θα τα διακανονίσουμε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα πράγματα έχουν φτάσει στον γκρεμό και αν η ομάδα πέσει στο περιφερειακό, τα παιδιά δεν θα πάρουν τα λεφτά τους οπότε πρέπει να βοηθήσουν. Αν ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, δεν θα έχουμε άλλο θέμα».

Όσο για το τι τον οδήγησε στην απόφαση να αναλάβει το πόστο, αν και γνώριζε πως υπάρχουν προβλήματα; «Όταν βλέπεις ότι υπάρχει αργοπορία από τους μεγαλομετόχους, από εκείνους που κάποτε διοικούσαν τον ΟΦΗ, δεν πρέπει να βγει κάποιος μπροστά; Κάνουμε μια Τιτάνια προσπάθεια, αν δεν τα καταφέρουμε θα φταίνε εκείνοι που διοικούσαν πριν. Θα τους βγάλω στον αέρα και θα πω τα ονόματά τους. Τρέχουμε καθημερινά και περιμένουμε να δούμε…», εξήγησε ο Κορωνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα