Κόρινθος για… Football League 2

Το μεγάλο αφεντικό του έβδομου ομίλου της Δ’ Εθνικής είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ομάδα της Κορίνθου καθώς νίκησε σε ένα ακόμα ντέρμπι και 15 αγωνιστικές μετά την έναρξη της σεζόν είναι πρώτη έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Η Κόρινθος νίκησε με 2-1 στην έδρα του Μανδραϊκού, ίσως την πιο δύσκολη του φετινού πρωταθλήματος, και πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο να μην καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό… μαραθώνιο. Η Κόρινθος έχει πλέον 38 βαθμούς, έναντι 31 της δεύτερης Χαλκίδας, με την οποία συγκρούεται όμως στην έδρα της, το γήπεδο του Συνοικισμού, την επόμενη αγωνιστική.

Οι

Ευβοιώτες από την πλευρά τους, συνέχισαν την ανοδική τους πορεία συντρίβοντας με 4-0 τη Δάφνη Ερυθρών, αποτέλεσμα που τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι των πρώτων θέσεων, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Κορίνθου.

Από εκεί και πέρα, μεγάλες σε έκταση νίκη πήραν Παναργειακός και Ατρόμητος Χιλιομοδίου, με 4-0 και 5-1 απέναντι σε Κύμη και Ασπρόπυργο αντίστοιχα, ενώ η ΑΕ Ερμιονίδας με τα Άσπρα Σπίτια έμειναν στην ισοπαλία (1-1). Επίσης, ο Πανναυπλιακός Ηρακλής πέρασε με 1-0 από τον Πόρο, ενώ τα Λουκίσια πήραν τη νίκη χωρίς αγώνα από το παιχνίδι με τη Θήβα.

Δείτε αποτελέσματα, βαθμολογία και πρόγραμμα στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής

Keywords
Τυχαία Θέματα