Κοντονής: «Ζούμε ιστορικές στιγμές στη Ζάκυνθο»

Η Ζάκυνθος είναι έτοιμη να γράψει ιστορία σύμφωνα με τον Νίκο Κοντονή, αφού σε περίπτωση νίκης πανηγυρίζει την είσοδό της στα play off και διεκδικεί την άνοδο στην Football League, όπως τις χρονιές 1973-74.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου και νυν γενικός αρχηγός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports αναφέρθηκε στις ιστορικές στιγμές που ζουν στο νησί:

«Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος

του 2012 γράφει ιστορία εφάμιλλη με αυτή του 1973 και του 1974, τότε που η ομάδα είχε διεκδικήσει την άνοδό της στη Β΄ εθνική. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Δύο φορές στο παρελθόν χάσαμε την ευκαιρία να ανεβούμε, αυτή τη φορά θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να το καταφέρουμε.

Για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηλυσιακό είναι το πιο ιστορικό.
Δε θα χαριστούμε σε κανέναν, δεν χάνουμε αυτή την ευκαιρία. Για εμάς αυτό το ματς γράφει ιστορία. Σεβόμαστε την ομάδα του Ηλυσιακού φυσικά, όμως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδό μας και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο με πνεύμα αθλητικό, με την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και θερμή υποστήριξη στην ομάδα μας να πάρουμε τη νίκη».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων», Ζόραν Γέφτοβιτς, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16.30.

Ο Λιβέρης δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του (σ.σ.: είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του), ενώ ο Βασιλακόπουλος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο λαγονοψοΐτη και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Οι Κυπαρίσσης και Στρατομήτρος εξέτισαν και επιστρέφουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα