Κωνσταντινίδης: «Όνειρό μου να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Στόχος του Δημήτρη Κωνσταντινίδη είναι να καταφέρει να πείσει τον Γιώργο Δώνη και να του δώσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, όπως υποστήριξε ο νεαρός άσος.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Ολλανδία και τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί στην Τούμπα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος μίλησε για:

Την προετοιμασία στην Ολλανδία: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον κ. Δώνη. Βγαίνει κούραση τις τελευταίες μέρες. Προσπαθούμε για ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Την παρουσία

του στις προπονήσεις: «Σκεφτόμουν ότι θέλω να ακολουθήσω την ομάδα. Τα έδωσα όλα, το είδε ο κ. Δώνης αυτό και με πήρε στην Ολλανδία».

Τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας: «Πριν 3-4 χρόνια με τον κ. Ελευθεριάδη και τον κ. Ζαγοράκη ξεκίνησε μία προσπάθεια και τώρα βλέπουμε αποτελέσματα»

Τη θέση που αγωνίζεται: «Έχω παίξει στα αριστερά και με τη δεύτερη ομάδα και σε κάποια φιλικά με τον κ. Μπόλονι. Προτιμάω δεξιά, αλλά αν ο προπονητής επιλέξει αριστερά δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Τον στόχο του για τη φετινή χρονιά: «Σκοπός μου να μείνω στο ρόστερ αλλά θέλω να δείξω στον κ. Δώνη ότι είμαι εδώ και θέλω να πάρω λεπτά συμμετοχής».

Την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών: «Είμαστε 9-10 άτομα μαζί. Είναι ότι καλύτερο να στελεχώνεται η ομάδα από δικά της παιδιά και θέλουμε να δείξουμε στον κ. Δώνη ότι αξίζουμε».

Το αν περνάνε εξετάσεις από τον Γιώργο Δώνη: «Όχι εξετάσεις, αλλά είναι κάποια τεστ εδώ στην Ολλανδία και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα ο κ. Δώνης θα πάρει τις αποφάσεις του».

Τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ: «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι μια ζωή ΠΑΟΚ. Είναι τα πάντα για μένα και εύχομαι να αγωνιστώ στην Τούμπα. Το όνειρο μου είναι να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Το αν θεωρεί εφικτό να στηριχθεί η πρώτη ομάδα σε παιδιά από τις ακαδημίες: «Αυτό θέλουμε. Βλέπουμε πως δουλεύουν στο εξωτερικό οι ομάδες. Σε 3-4 χρόνια μπορούμε να έχουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από εμάς».

Τη συνεργασία με τους μεγαλύτερους: «Όταν βλέπεις παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Ετο, βλέπεις πως δουλεύουν, θέλεις να πάρεις πράγματα. Μας βοηθάνε και θέλουμε να κάνουμε ένα σωστό μείγμα νεαρών και έμπειρων. Βλέπουμε πως λειτουργούν οι μεγαλύτεροι και αυτό είναι ότι καλύτερο για μας».

Πηγή φωτογραφίας: paok24

Keywords
Τυχαία Θέματα