«Κόλλησαν» στο μηδέν Χανιά και Καλαμάτα

19:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Χανίων με την Καλαμάτα στην Κρήτη με τις δύο ομάδες να παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος έμεινε ο ΑΟ Χανίων, καθώς παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Από

την πλευρά της, η Καλαμάτα, πήρε σπουδαίο βαθμό εκτός έδρας, και παρέμεινε με τη σειρά της σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλύτεροι και είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Κοψαχείλη όμως, να έχει απαντήσεις σε όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Στην επανάληψη όμως, δε συνέβη σχεδόν τίποτα με το τελικό αποτέλεσμα, να κρίνεται δίκαιο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τσαρτσίδης, Πυθαρούλης, Μπρατσιάνι (57’ Τζανάκης), Ανωγειανάκης (66’ Βαρουξάκης), Νούνο, Πλουσής, Φάμπιο (78’ Βεστάκης).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Ρουμπουλάκος, Χρυσανθόπουλος (65’ Τριανταφυλλάκης), Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσόπελας (87' Σπανός), Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής (84’ Αθανασόπουλος), Ψυχογιόπουλος, Μπεγιέτης, Κρητικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα