Κοιτάζουν εξονυχιστικά τα βίντεο

Βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια της ντροπής του Σαββάτου (29/10) στην αναμέτρηση Μαρκόπουλο-ΠΑΟ βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ αλλά μέχρι και αυτή την ώρα η αναγνώριση των δραστών είναι πολύ δύσκολη.

Οι Αρχές προσπαθούν από την Κυριακή παρακολουθώντας τα λιγοστά βίντεο που κατέγραψαν με ευκρίνεια τα γεγονότα, αλλά και κοιτάζοντας φωτογραφίες που απαθανάτισαν τις δραματικές στιγμές να φτάσουν στην αναγνώριση έστω κι ενός δράστη, προκειμένου να ξετυλιχτεί το «κουβάρι» της επίθεσης που συγκλόνισε για ακόμα μια φορά το βόλεϊ.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή την

ώρα δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη λήψη, αν και οι Αρχές δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Οι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους ενώ φορούσαν και κουκούλες αλλά πλην των βίντεο, οι Αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει και άλλου είδους πληροφορίες.

Η έρευνα θα συνεχιστεί αφού οποιοδήποτε βίντεο μπορεί να διαφωτίσει την επίθεση εξετάζεται πολύ προσεκτικά από την Αστυνομία, η οποία έστω και εκ των υστέρων θέλει να φτάσει στη σύλληψη των χούλιγκαν. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξει και μια σχετική ενημέρωση για την πορεία των ερευνών.

Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν καλά ότι τα πρωταθλήματα μόλις έχουν ξεκινήσει και χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση προκειμένου να μην υπάρξει ξανά παρόμοιο «ντου» εν ώρα μάλιστα αθλητικής αναμέτρησης και παρουσίας μικρών παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα