Κλοπ: «Ο Λεβαντόφσκι θα μείνει στη Ντόρτμουντ»

Συνεχίζει να επιμένει ο Γιούργκεν Κλοπ ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το ρόστερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ το φετινό καλοκαίρι, παρά τις φήμες για ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Ο Πολωνός στράικερ έχει συνδέσει το όνομά του τόσο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα των Βεστφαλών και βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ, με τα 22 του τέρματα σε 34 εμφανίσεις.

Μάλιστα,

πρόσφατα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρακολούθησε τον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, στον οποίο ο Λεβαντόφσκι έκανε χατ τρικ και ήταν ο πρωταγωνιστής στην εμφατική νίκη της Ντόρτμουντ επί των Βαυαρών με 5-2!

«Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λεβαντόφσκι, οποιοδήποτε ποσό και αν μας προσφερθεί. Η μεγαλύτερη ευθύνη για εμάς θα είναι να διατηρήσουμε μια δυνατή ομάδα, που θα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θα παραμείνει στην ομάδα», ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ στην εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» για τον 23χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα