Κλειστά χαρτιά από Μπόλονι ενόψει Ατρόμητου

23:43 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποτελεί η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αυριανή (07/05) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play offs – Και οι διοικούντες στην Αθήνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι,

στη μοναδική δοκιμή που πραγματοποίησε στην τελευταία προπόνηση, πριν η αποστολή του «Δικέφαλου» αναχωρήσει για την Αθήνα, ανακάτεψε την τράπουλα, κάνοντας οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετικά με την σύσταση του βασικού σχήματος, παρακινδυνευμένη.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικών στους Ίβιτς, Γεωργιάδη και Αποστολόπουλο, αντί των Λάζαρ, Σαλπιγγίδη και Έτο, παρά το γεγονός πως στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Με δεδομένο έτσι ότι ο Μπόλονι δεν έχει αφήσει ποτέ εκτός ενδεκάδας τους Σαλπιγγίδη, Λάζαρ και Έτο όταν αυτοί είναι «ετοιμοπόλεμοι», ενώ ο Γεωργιάδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της τελευταίας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα που η δημιουργικότητα του Ίβιτς (ο οποίος αρχίζει να βρίσκει ρυθμό) είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, τα πράγματα… περιπλέκονται!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως ο Μπόλονι υπολογίζει αρκετά στον Φωτάκη αφού είναι ο πιο αθλητικός του χαφ, παρά την περίοδο ντεφορμαρίσματος που περνάει και τον θέλει στην ενδεκάδα, ενώ αν ο Γεωργιάδης παίξει στα αριστερά και όχι δεξιά που τον δοκίμασε ο Ρουμάνος, Σταφυλίδης και Λίνο θα διεκδικήσουν τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Στο Περιστέρι και η διοίκηση

Παράλληλα, σύσσωμη η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στην πρωτεύουσα και θα δώσει το «παρών» στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, συνοδεύεται από τους Παντελή Κωνασταντινίδη, Σπύρο Μηλιωρίτη, Στέφανο Σαράτση, αλλά και τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος (μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη) τις τελευταίες εβδομάδες ήταν λίγο πιο μακριά από την ομάδα λόγω της περιπέτειας του πατέρα τους με τη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα